Bussfix

Bussfix er Norges største og tryggeste aktør på alt som gjelder russebuss. Hos Bussfix kan dere leie russebuss, kjøpe russebuss, leie lyd og lys, fikse graffiti, setetrekk, interiør, parkering for russebuss og mye mer. Bussfix har holdt på siden 2017 og ble fort en av de største i Norge. Selskapet er drevet av ingeniører med mange års erfaring innen håndtverk.

Referansevideoer 

Leie russebuss

Dere kan leie russebuss via Bussfix. Her er utvalget 12 meter eller 15 meters russebusser. Både 12 m og 15 m har to pakker, hvor det er en vanlig pakke og en satsepakke. Satsepakken er betydelige oppgraderinger og et valg dere må ta i gruppen. 

Bussfix har en del garantier og forsikringer som er en stor fordel når dere leier.

Kjøpe russebuss

Hos Bussfix kan dere kjøpe russebuss som betyr at dere bruker Bussfix som totalleverandør av alt til deres buss. Her kjøper Bussfix en buss på deres vegne og totalrenoverer russebussen etter deres ønske og konsept. De står for alle EU-godkjenninger og fikser alt dere måtte tenke på. Dere får nøkkelen før russetiden og kan selge russebussen etter russetiden.

Det eneste dere ikke eier selv er anlegget som dere må levere tilbake etter russetiden.

Graffiti til russebuss

Alle russebusser må sprayes, og Bussfix er best i klassen på graffiti til russebusser! De samarbeider med flere utenlandske, profesjonelle grafittikunstnere. Bussfix plukker artister fra øverste hylle og flyr disse inn til Norge kun for å fikse graffiti på russebussene sine. Alle som har kjøpt russebuss eller leier russebuss har graffiti som en del av pakken. Andre bussruss har også mulighet til å kjøpe kun graffiti separat.

Lyd & lys til russebuss

Dersom du er bussruss og vil ha den sykeste lyden burde dere sjekke ut lyd og lys tilbudet til Bussfix. Bussfix har blant verdens mest kjente merker innen lyd og lys og tilbyr blant annet utstyr fra L'acustics, Pioneer, Turbosound og en rekke andre. Bussfix tilbyr også gratis lydprøver hvor dere selv kan høre på lyden før dere leier. 

Alle grupper som har kjøpt russebuss eller leier russebuss har lyd og lys inkludert i pakken. Det er også mulig å leie Lyd og lys separat fra Bussfix og fikse resten selv.

Setetrekk

Bussfix tilbyr setetrekk. Dette er inkludert i alle leie russebuss pakkene og kjøpe russebuss pakkene. Dette kan også kjøpes separat for grupper som kun trenger setetrekk. Bussfix har en egen møbeltapetserer som har over 10 års erfaring som kan lage alt dere drømmer om.

Annet

Bussfix har også mulig å ta andre større og mindre oppdrag etter behov. Dette kan eksempel være interiør arbeid, elektrisk arbeid eller lignende. Kontakt Bussfix direkte etter deres behov.

Kontakt

Nettside: www.bussfix.no

E-post: post@bussfix.no

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram