Dugnad med Dugnadsiden //

Dugnadsiden har holdt på siden er Norges største og tryggeste leverandør på dugnader til russ. 

De tilbyr salgsdugnad og arbeidsdugnader og hjelper russ med dugnader i hele Norge. Dugnadsiden har kontorer på Høvik i Bærum. De har møter med russ både på kontoret og reiser også rundt i landet for å møte resten av russen. Det er også mulig å ha videomøte med Dugnadsiden.

Hvordan funker en dugnad fra a til å

Hva kan man selge?

Hos Dugnadsiden er det flere produkter dere kan selge. De fleste russ har flere salgsdugnader frem til russetiden. Noen russ velger å selge kun et produkt mens andre russegrupper selger flere produkter.

Doruller og tørkeruller

Doruller og tørkeruller er en av de vanligste salgsdugnadene for russ. Det er en av de dugnadene dere tjener mest penger på og også et produkt alle trenger. Det som er genialt med doruller og tørkeruller er at det er en forbruksvare som fort blir brukt opp. På denne måten kan dere ha den samme dugnaden i mange omganger og selge til de samme personene.

Sokker

Sokkedugnad er en populær dugnad som fungerer året rundt. Alle trenger sokker, og Dugnadsiden har gode kvalitetssokker!

Tennbriketter

Tennbriketter er en populær dugnad i områder som bruker peis. Det anbefales å ha tennbrikettdugnad når det er kaldt.

Julekort

Julekort er et bra produkt å selge frem til juletider. Det vanligste er å selge julekort fra oktober til midten av desember.

Desinfiserende håndrens (85 % etanol)

Desinfiserende håndrens (85 % etanol) har solgt spesielt bra under covid19 perioden. Den inneholder 85 % etanol og er et produkt som under covid19 blir brukt daglig av de fleste.

Hvordan fungerer det?

Først må dere finne ut hva dere ønsker å selge og hvilken velge. Når dere har bestemt dere må dere bestille på Dugnadsiden sine nettsider. Dere burde starte å selge før dere har fått varene, slik at dere kan levere ut varene med en gang dere henter det.

Alle varene blir sendt hjem til en privat adresse. Dere burde derfor velge en i russegruppen som bor sentralt i forhold til resten, og som bor i hus og har plass til å ta i mot store mengder varer. 

Videre selger dere varene og samler inn penger. En på russegruppen burde ha ansvaret med å kreve inn pengene fra resten. Vanligvis er dette økonomiansvarlig eller dugnadsansvarlig. Når dere har samlet inn nok penger betaler dere fakturaen, og resten av pengene er deres overskudd.

Kontakt

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram