Søk
  • Prouder

Hodebånd til russ

Oppdatert: 20. mar. 2021

Hodebånd til russ er veldig populært i russetiden og til dekknavn. Det er spesielt populært blant russebusser, russebiler og konseptgrupper. De senere årene har også små barn startet å spørre mer om hodebånd enn russekort. Hodebånd til russ kan også defineres som pannebånd til russ


Hva er hodebånd for russ

Hodebånd for russ er som et tykt pannebånd med egen russelogo. Selve båndet er ofte veldig bredt og langt, og knytes manuelt enten rundt hodet, armen eller lår. Det er en bra måte å promotere for egen russegruppe.


Les også: Russelogo - tips og inspo


Hodebånd med egen russelogo

Når man kjøper hodebånd er det vanligste å kjøpe hodebånd med egen russelogo. Det gir dere ekstra promotering for russegruppen, og perfekt for å dele ut på rulling og lignende. Noen sponsorer deler ut hodebånd med egen logo, og noen sponsorer til russ sponser også hodebånd med russegruppens russelogo.


Les også: Klistremerker til russ


Farge på hodebånd for russ

Hodebånd for russ kommer i flere ulike farger. De vanligste fargene er hvitt eller sort. Marineblå er også en populær farge.


Les også: Hvilken farge skal man ha på russedressen?


Hva koster Hodebånd for russ?

Hodebånd fra russ varierer stort ut i fra mengde. Den dyreste kostnaden er trygg, og det er ofte et oppstartsgebyr for å starte å trykke. Det betyr at det ofte er billigere per stk jo fler dere bestiller. I små kvantum koster hodebånd ofte 150 - 200 kr per stk. Dersom dere bestiller flere hundre hodebånd kan prisen synke drastisk.


Les også: Dugnad for russ


Hvor bestiller man hodebånd til russ?

Prouder har holdt på siden 2010 med alt grafisk matriale til russ. Vi har mange dyktige designere, og har lang erfaring med både grafisk design for russ, og også trykk til russetiden. Dere kan bestille hodebånd i vårt bestillingsskjema, og dere må ikke bestille russelogo eller andre produkter samtidig.


Les også: Våre FAQ om hodebånd til russ


Kvalitet

Kvaliteten på hodebånd kan variere stort fra ulike russeleverandører. Vanligvis er kvaliteten avhengig av tykkelse, type stoff og lignende. Kvaliteten til Prouder er veldig bra, da vi har valgt kvalitet etter en lang undersøkelse med russ om hva russen foretrekker. Våre hodebånd er laget av 100 % bomull med 2 lag. Vi vil påstå at vi har en av de bedre kvalitetene på markedet.326 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle