Søk
  • Prouder

Prouder - Norges beste russelogo designer


Prouder er Norges beste russelogo designer
Russelogo designer

Det er mange ting en russegruppe må tenke på når de skal velge en leverandør av russelogo, men veldig ofte velger russen en logodesigner som har kule logoer på Instagram. Dette kan fort føre til flere skuffelser når logoen etter hvert skal trykkes på klær, hodebånd og klistremerker.


Prouder er en russelogo designer som har holdt på siden 2010 og designet over 2.000 russelogoer. Prouder har designet russelogoer til russegrupper, russebusser, russebiler, russevans og vandreruss i hele Norge. I løpet av de 11 årene vi har holdt på, har vi blitt kjent som en seriøs aktør med fokus på kvalitet og profesjonalitet.


Les våre 5 tips for å få den beste russelogoen


Russelogo på russeklær

En av de viktigste elementene er at logoen skal trykkes på klær og det er her Prouder har sin største fordel. Prouder har bakgrunn fra Norges største klesleverandør for russ og har med det en bred kunnskap om hvordan logodesignet alltid skal vært best mulig egnet til å printes på klær.


Det vi ofte ser fra nye russelogo designere er at de designer russelogoer som ser bra ut på en skjerm, men som aldri egnes til å printe på klær. Det gjør at dere som kunde ender opp med et produkt som ikke står til forventningene. Ettersom logoen ser veldig bra ut på skjerm tror dessverre ofte russegruppen det er klesleverandøren sin feil og diskuterer med dem for å få nye plagg trykket opp.


I Prouder vet vi at alle logoer skal printes på russegenser, russeparkas, longsleeve, hodebånd og andre russeklær og har alltid dette som minstekrav fra våre designere når vi produserer russelogoene. Dette innebærer å ha forståelse for hva som faktisk er mulig å printe og forståelsen av fargekodene som er ment til print kontra fargekodene som kun er ment for skjerm.Prouder designer russelogo til russebusser, russebiler, russevans og vandreruss
Design av russelogo

Russelogo designer

Designteamet til Prouder består i dag av 7 russelogo designere og alle våre designere har ulik bakgrunn. Noen av designerne våre har laget illustrasjoner for det internasjonale spillselskapet Blizzard, illustrasjoner for ulike fantasy brettspill som for eksempel Dungeons and dragons, karakterdesign for ulike spillselskap. Vi har også designet albumcovere for ulike artister over hele verden. Dette gjør at vi som en av de få leverandørene kan tilby alle russelogo stiler og også skape helt nye stiler.


Med slik kompetansebredde vil Prouder alltid være ledende i Norge, vi er også en av de få russelogo leverandørene som kan designe alle slags ulike stiler og ønsker russen måtte ha, i tillegg til å skape hele nye stiler.


Hvor mye koster russelogo?

For Prouder har det helt fra starten av vært viktig å kunne tilby russegrupper den beste russelogoen til en konkurransedyktig pris. Hos Prouder får dere noe ingen andre russelogo leverandører kan tilby, en skreddersydd russelogo laget av en håndplukket designer til den stilen med utdanning og bakgrunn innenfor design, illustrasjon og kunst. Dette gjør at kundene til Prouder får mest valuta for pengene og en russelogo som fungerer like godt på skjerm, russegenser og russebuss eller logo på russebil. På Prouder.no tilbyr vi 3 forskjellige pakker. Gullpakken som koster 4.999kr, sølvpakken som koster 3.999kr og bronsepakken som koster 2.999kr. For mer informasjon om de forskjellige pakkene se forsiden


Russe stickers, banner og andre produkter

De aller fleste russegrupper ønsker stickers eller klistremerker med logoen sin på. Noen ønsker vanlige stickers og andre ønsker holografiske klistremerker. Dette er også et element som fort blir glemt av nye russelogo designere, som gjør at kvaliteten på trykket ikke blir like bra som det burde være. I Prouder har vi samarbeidet med flere leverandører av både stickers og bannere, og er nå godt kjent med hva slags kvalitet og innhold de trenger for å kunne trykke den beste russelogoen til dere.


Kontakt oss

Hvis dere ønsker å vite mer om våre fantastiske russelogo designere og hvordan vi kan lage den beste russelogoen til deres russegruppe kan dere enten chatte med oss her på nettsiden, på vår Instagram eller send en mail til post@prouder.no


94 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle