Søk
  • Prouder

Klistremerker til russ

Oppdatert: 20. mar. 2021

Alle russegrupper elsker klistremerker! Det vanligste er å ha Klistremerker til teaser, dekknavn og konsept. Noen russegrupper bestiller få stickers per medlem, mens andre russegrupper bestiller bøttevis.


Hvorfor har russ Klistremerker?

Russ har klistremerker for å promotere for egen russegruppe. Russen klistrer disse bak på telefonen, på Mac / PC, på skapet på skolen, t-banen, på russebussen, på russebil, i nabolaget og alle naturlige steder for å spre russelogoen.


Les også: Russelogo - tips og inspo


Hvordan type Klistremerke skal man lage?

Det er vanlig å ha stickers av russelogo, tekst fra russelogo eller lignende. Noen russegrupper har også flere type klistremerker. Eksempel om dere har en logo i firkantet format, og en annen sticker som kun viser teksten fra russelogoen. Her har dere eksempler på klistremerker for russ:

- Klistremerke av russelogo

- Klistremerke av teksten fra logoen

- Holografiske stickers

- Klistremerke til russebil (stort)


Hvor mye koster Klistremerker for russ?

Prisen på klistremerker for russ varierer fra kvalitet, om de skal være holografiske, størrelse og ikke minst antall. Klistremerke pris pleier ligge på mellom 2-4 kr per stk.


Hva er mest vanlig å bestille?

For en russebuss er det vanlig å bestille flere tusen klistremerker. Noen bestiller 1.000 stk for hele russegruppen mens andre russebusser bestiller 5.000 +


For russebiler og russevans er det vanlig å bestille mellom 500 og 2000 Klistremerker.


For vandreruss og konseptgrupper er det varierende på antallet. Det varierer ut i fra hvor mange medlemmer dere er. Dersom dere er like mange medlemmer som en russebuss er det vanlig å bestille det samme antallet.


Hvordan bestiller man?

Vi i Prouder tilbyr salg av klistremerker. Dere kan bestille dette i vårt bestillingsskjema. Dere må ikke bestille russelogo for å bestille stickers. Det er mulig å bestille alle produkter uavhengig av hverandre. Ta kontakt med post@prouder.no eller @prouder.no på Instagram for eventuelle spørsmål.


Les også: Våre FAQ om klistremerker til russ


Hva er leveringstiden?

leveringstiden kan variere stort fra leverandør til leverandør. Vanligvis blir klistremerkene for russ trykket i utlandet og har derfor en lengre leveringstid. Det vanligste er ca 5 ukers leveringstid. Dere burde derfor bestille så tidlig som mulig før dere slipper.


Dette må dere tenke på

Når dere skal bestille stickers må dere ha en russelogo. Dere må sende over russelogoen i et riktig filformat så det kan trykkes best mulig. Det vanligste er PDF format. Husk at de som trykker klistremerker ikke selv er designere, og de må få tilsendt en ferdig fil som trykker. De har ikke mulighet til å gjøre endringer for dere. Derfor burde dere ha en profesjonell russelogo designer så dere får tilsendt alle riktige filer.

470 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle