Søk
  • Prouder

Russelogo til teaser, dekknavn og konsept


Russelogo laget av russelogo designer til russebuss, russevan, russebil og vandreruss
Russelogo til russegrupper

Russelogo er en av de viktigste tingene å ha for en russegruppe frem til russetiden. Det er dette som er et felles kjennetegn for alle medlemmene. Derfor er det viktig å ha en russelogo man er komfortabel med og føler representerer russegruppen på en riktig måte.


Russeslipp

I perioden frem til russetiden har en gruppe normalt to til tre navn, noen russebusser slipper teasernavn i løpet av 2. klasse på videregående. Russevan, russebiler og vandreruss slipper som regel i samme periode, men det varier også ut ifra hvor i landet man bor.

Dersom man ønsker å skille seg ut som russegruppe er det å ha en rød tråd gjennom alle navnene en sikker vinner. Mange russegrupper har kule enkelt navn og noen har også sammenhengende dekk og konseptnavn, men ofte er det de som har et tema gjennom alle navnene sine som blir husket/kjent.

Dersom deres russegruppe har en ide om forskjellige navn og temaer kan det være smart å skrive det i beskrivelsen på den første russelogoen man bestiller. Da er det enklere for russelogo designeren og lage effekter eller andre “skjulte” budskap som de kan videreføre i de neste logoene.


Dekknavn

Dekknavn blir sluppet ca et år før russetiden eller på høsten, dette velger man selv og varierer ut ifra hva som er normalt der man bor. Noen russegrupper legger mye vekt på at dekknavnet skal ha en sammenheng med teaser navnet og referere til konseptnavnet som blir sluppet senere. Andre russegrupper har ingen spesiell sammenheng mellom teaser og dekknavn annet enn at det er noe de føler representerer deres gruppe.


Les mer om hvordan deres gruppe finner det beste navnetRusselogo laget av russelogo designer til russebuss, russevan, russebil og vandreruss
Russelogo

Konseptnavn

Konseptnavn slippes som regel rundt februar og mars samme år som man er russ. Det er dette navnet man bruker gjennom hele russetiden, og som regel det man blir husket best for. Russelogoen med konseptnavnet er den logoen russegruppene oftest stiller høyest krav til. Det er denne logoen som trykkes på klærne som bruker i russetiden, sprayes på russebusse, russebilen eller russevanen og konseptnavnet og designet er det som printes på hodebåndet og klistremerker som deles ut gjennom hele russetiden.

Pass på å få et bra konseptnavn som dekknavn og teasernavnet bygger opp til.


Husk å bestille russelogoen i god tid så dere har klar logo, hodebånd, stickers og banner til hvert enkelt slipp.


Det er ikke alltid like enkelt å finne på temaer og konsepter rundt russenavn når man er en nyoppstartet russegruppe. Vi har derfor laget noen eksempler på navn og tema:


Tema: The Hunger Games

Teaser: Mockingjay

Dekknavn: Tribut

Konseptnavn: The Capitol


Tema: Hierarki

Teasernavn: Overklassen

Dekknavn: Statsmakt

Konseptnavn: Slottet


Tema: Patriotisk

Teasernavn: Roald Amundsen

Dekknavn: Sydpolen

Konseptnavn: Fedrelandet


Tema: LA

Teasernavn: City of Angels

Dekknavn: Hollywood

Konseptnavn: Avalon1 042 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle