Søk
  • Prouder

Hvilken russelogo pakke passer best for oss?


Prouder har de beste russelogo designerne og leverer Norges beste russelogo
Velg riktig pakke til deres russegruppe

Russelogo er det som representerer russegruppen og er felles kjennetegnet for alle medlemmene. Logoen pryder båder russeklær, russejakker, hodebånd, klistremeker og ikke minst kjøretøy! Russebusser, russebiler og russevan blir dekket i logoen og hele eksteriøret og interiøret blir basert på russelogoen og konseptet. Derfor er det viktig å få en russelogo dere er fornøyd med og føler representere gruppen bra.


Les vår 5 tips for å få den beste russelogoen


Prouder tilbyr tre forskjellige logopakker som dekker et hvert behov. Alle russelogoene blir laget av rutinerte russelogo designere og er av ekstremt bra kvalitet. Vi gjør ingen kvalitetsforskjell uavhengig om dere velger å gå for bronse-, sølv- eller gullpakken.


Prouder tilbyr russelogoer til alle russegrupper. Russebuss, russevan, russebil og vandreruss
Prouder sine forskjellige russelogo pakker

Lik kvalitet på russelogoen

Det er lik kvalitet på alle logoene uansett hvilken logopakke man velger. Vår russelogo designer putter inn like mye arbeid for en logo med bronsepakke, som en logo med gullpakke.


Forskjellen på russelogo pakkene

Forskjellen på pakkene er hva som er inkludert og antall revisjoner. I bronsepakken får dere profilbilde til sosiale medier, logofil til trykk og 2 revisjoner/utkast. I sølvpakken får dere 3 revisjoner, forsidebilde til Facebook samt alt som er inkludert i bronsepakken.


I gullpakken får dere 5 revisjoner, som vil si at dere kan komme med tilbakemelding og be om endringer 5 ganger. Dette sikrer at dere får den beste russelogoen tilpasset etter deres ønsker og drømmer. Dere får også med logotekst som er tilpasset trykk på hodebånd, gensere og klistremerker i tillegg til logo emblem. Emblem er en forkortelse av logoteksten, som de fleste velger å bruke som profilbilde på sosiale medier.


I en russelogo pakke får dere en russelogo, logoteksten og emplem som dere kan ha på sosiale medier
Innhold i en russelogo pakke

Hvilken russelogo pakke skal vi velge?

Hvis dere vet akkurat hvilket russenavn og hvordan russelogoen dere vil ha skal se ut, anbefaler vi at dere går for bronsepakken. Det er da viktig at dere gir en nøye logobeskrivelse og ikke har behov for mer enn 2 revisjoner.


Er dere litt usikre på hvordan logo dere ønsker, men har et par ideer?

Da anbefaler vi at dere går for sølvpakken og får da 4 revisjoner. Dette gir dere muligheten til å teste ut forskjellige design og samtidig se hva russelogo designeren kan lage.


Skal dere ha russeklær med logotekst på anbefaler vi at dere går for gullpakken, da det er eneste logopakke som inkluderer dette. Dere får også 5 revisjoner så logoen blir akkurat sånn dere ønsker det.


Uansett hvilken logopakke dere velger anbefaler vi å legge ved en nøye logobeskrivelse, eksempler på logoer dere liker og gjerne en skisse hvis dere har noen ideer.


130 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle