Våre Samarbeidspartnere //

Prouder ble etablert i 2010 og har alltid være opptatt av å ha de beste samarbeidspartnerne i russebransjen. Dette er for å vise trygghet til kunder at vi er en seriøs russelogo aktør. Vi har også mulighet til å sette dere i kontakt med våre samarbeidspartnere som kan sikre dere gode sponsorfordeler. Hvis dere vil bli satt i kontakt med en eller flere av våre samarbeidspartnere send oss en mail til post@prouder.no

 

Dugnadsiden

Vi har samarbeidet med Dugnadsiden siden tidlig i 2017. Dugnadsiden er Norges største aktør på dugnader til russ, og mange av deres grupper trenger russelogo. Vi har derfor de siste årene laget mange russelogoer for kunder av Dugnadsiden. Vi har også laget hodebånd, klistremerker, banner, bannerdesign og andre effekter til russetiden. Dersom dere har sponsoravtale hos Dugnadsiden spør kontaktpersonen deres om rabattkode. Dette gjelder både vans, konseptgrupper og russebusser.

Klikk her for mer informasjon om Dugnader og Dugnadsiden.

 

Bussfix

Vi har samarbeidet med Bussfix siden 2017. Bussfix jobber kun med russebusser og leverer alt fysisk til en russebuss. Dette inkluderer kjøp av russebuss, leie russebuss, lyd og lys til russetiden, graffiti til russebuss, setetrekk, interiør og så videre. 

Dersom dere har sponsoravtale hos Bussfix spør kontaktpersonen deres om rabattkode.

Klikk her for mer informasjon om Bussfix og hva de tilbyr.

Russedress

Russedress startet i 2003 og en av de største i Norge på russeklær til russen. Prouder har samarbeidet med disse siden oppstart, og grunnleggeren av Prouder var i mange år hoved-designeren til Russedress. Vi har derfor laget en rekke russelogoer gjennom Russedress. Vi har også god erfaring med hvordan logoen skal lages i forhold til trykk på klær, hodebånd, klistremerker og så videre. Dette kan spare dere for mye tid og feil ved trykk.

Russeservice

Russeservice er det første selskapet i Norge som startet med russeklær og startet allerede i 1992. Russeservice leverer alle type klær til russen. Dette inkluderer alt fra russedress, hettegenser, hoodie, long sleeve og så videre. Mange velger å kjøpe grunnpakken og noen grupper velger også å bruke Russeservice til custom klær med egen russelogo.​

Russehjelpen

Russehjelpen er Norges største portal for alt til russetiden. Her finner dere god informasjon om alt dere måtte trenge av alt til dugnader, leverandører til russebuss, internkontrakter for russ og masse mer. Russehjelpen er også den vanligste plattformen for kjøp og salg av russebusser og vans. De fleste russ bruker Russehjelpen fremfor Finn da Russehjelpen er gratis. Vi vil dog anbefale å bruke begge plattformer for å øke sannsynligheten for salg.

Lydleie.no 

Lydleie driver med utleie av lyd, lys, og andre effekter. De leier ut utstyr til russetiden til russebusser og også til dekknavnsslipp og generelt fester for russen. Lydleie leier som regel ut til russebusser men leier også ut til vans og konseptgrupper på eksempel hjemmefester og eventer for russ.

Beta House

Beta House driver produserer film og bilder til russ, og filmer spesielt slikk på dekknavn, konsept og tease. De filmer og tar også mye bilder i selve russetiden og har laget mange forskjellige rullevideoer med blant annet Charter Svein.

Systima

Vi samarbeider med Systima på regnskap og nettside.